Korsnes Camping – Innhavet Bobilparkering

Turens lengste etappe så langt. Over 730 km og underkant av 12 timer med diverse stopp på veien. Skulle gjerne hatt flere stopp på veien, men noen frister satte en stopp.

Hadde dog en tur innom Tellus på Grong, hvor det ble overlevert vimpel, blader og brosjyrer. Viktig å være synlig, også hos forhandlere. For øvrig en fin og stor plass hvor det finnes vann -og tømmestasjon.

Deretter fortsatte turen strake veien over Saltfjellet og til Polarsirkelsenteret. Flott tur med mye fint landskap.

Videre gikk veien rett til Innhavet Bobilparkering hvor kåringen offisielt skulle gjøres dagen etter. Årets bobilplass er en felles kåring mellom Norsk Bobilforening og DinFritid. Det er nok mange delte meninger i hvilke plasser som er den beste – og jeg har nok ikke vært innom mange nok til å komme med en tydelig mening. Men det er absolutt en veldig fin plass. Veldig fin utsikt og ikke minst vertskapet er veldig hyggelig og serviceminded. Det teller også en del. Jeg tilbrakte et pr timer i tillegg til en lunch sammen med innehaver Arnt Gustav Hilling – mye interessant historie ble fortalt. Dette med nødvendige/ønskelige fasiliteter finnes det sikkert også delte meninger om. Men her er det fult mulig å benytte seg av do/dusj fasiliteter på den lokale bensinstasjonen, eller det lokale hotellet Hamarøy hotell. Alt er eid av Arnt Gustav Hilling selv, men nå leid ut. Ingen tvil om at private lokale aktører er viktig for det lokale næringslivet og turismen, noe jeg også har sett andre steder på turen.

Det er planlagt en gangbru over den lille fossen som renner ut i fjorden – på motsatt side av båthavna. Videre bortover er det planlagt en gangsti – tilrettelagt også for handikappede. Spennende planer på gang.

Den store dagen med overrekkelse, bilder og taler. Det var en stolt og ydmyk Arnt Gustav Hilling. Vi gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *